Taksi Sahipleri Derneği, korsan taksilere hukuk mücadelesi başlattı Taksi Sahipleri Derneği, korsan taksilere hukuk mücadelesi başlattı
Nazilli’de, mimarlık mesleğini ön plana çıkarmak, çocuklarla mimarlık ve şehrin iletişimini sağlamak için düzenlenen fotoğraf yarışmasına Nazillili İlköğretim Okulu öğrencileri katılabilecek.
TMMOB Mimarlar Odası Nazilli Temsilciliği tarafından düzenlenen Fotoğraf yarışmasına Nazilli Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilçe ilköğretim okullarında okuyan öğrencilerin katılabileceği belirtilirken, Jüri yarışmaya katılan fotoğrafların değerlendirilmesi sonucunda üç ödül, üç mansiyon olmak üzere toplam 6 fotoğrafa ödül verilecek. Birinciye 300 TL, İkinciye 200 TL, Üçüncüye 100 TL verileceği belirtilirken, 50 TL’lik 3 Adette Mansiyon ödülü verileceği açıklandı.
YARIŞMACILARDAN İSTENENLER
Yarışma komitesi tarafındaın, 15x21 yada 21x15 Ebadında 1 fotoğraf ile yarışmaya katılacak olan yarışmacıların Mimarlık Çocuk ve Nazilli fotoğraf yarışması kimlik zarfı yazılı bir zarfın içine yarışma şartlarını aynen kabul ettiklerini, adını, soyadını, okulunu, adreslerini bildiren ve kendi imzalarını taşıyan bir belge koymaları istendi. Ödül almadıkları halde kimlik zarfının açılmasını istemeyen yarışmacıların zarfın üzerine ‘açılabilir’ ibaresini yazmaları gerektiği belirtildi. Fotoğraf ile aynı rumuzu taşıyan zarfın üzerine ‘Mimarlık Çocuk ve Nazilli fotoğraf Yarışması Yazışma Zarfı’ yazılması istenirken, zarf içerisine kişi belirtmeksizin yalnızca yarışmacılara ait bir adres ve e-posta adresi konulması gerektiği belirtildi. Rumuzun beş rakamlı 1x4 ebadında olması istenirken, fotoğrafın arkasına yazılması belirtildi. Ambalaj üzerine fotoğrafın rumuzu ile ‘Mimarlık çocuk ve nazilli fotoğraf yarışması raportörlüğü (Nazilli Fatih İlköğretim Okulu Müdürlüğü)’ ibaresi yazılması gerektiği belirtirken, fotoğraflar kimlik ve yazışma zarfları kıvrılmadan tek bir ambalaj içinde teslim edilmesi gerektiği ifade edildi.

“7 JÜRİ ÜYESİ BELİRLEYECEK
Seher Duran’ın raportörlüğünde 6 fotoğrafa ödüllerin verilmesini Dokuz Eylül Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Hikmet Gökmen, Dokuz Eylül Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Emel Kayın, Mimar Hüsnü Erturan, Mimar Gonca Yelkovan, Mimar Ş.Murat Yumurtacı, Mimar Erdoğan Ünsal ve Mimar Adalet Çakırlı’dan oluşan jüri belirleyecek. Yarışma fotoğrafları 2 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar Nazilli Fatih İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne imza karşılığında elden teslim edilmesi istenirken, 4 Mayıs 2012 Cuma günü toplanacak olan Jüri yarışma esaslarına uygun olarak çalışmalar sonunda hazırlayacağı raporuna göre değerlendirme sonucu fotoğraf seçimi yapacak. 7 Mayıs 2012 günü açıklanacak olan sonuçların ödül töreni ise 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü yapılacak.
Editör: TE Bilişim