Olay, Turgutreis Caddesi Eski Çeşme Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 48 V 1194 plakalı motosiklet sürücüsü Burak B.(18) ve Mehmet D.(17) isimli 2 arkadaş Turgutreis Caddesi’nden Bodrum istikametine giderken, arkalarından hızla gelen beyaz bir minibüs çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisi ile yol kenarına savrulan Burak B. ve Mehmet D. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar gençlerin yardımına koşarak 112 ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan gençlere ilk müdahalede bulundu. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan gençler yapılan müdahalenin ardından vatandaşlarında yardımıyla sedye ile ambulansa taşındı. Yaralılar Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayı gören bir görgü tanığı ise motosikletli gençlerin Eski Çeşme mahallesinden Bodrum istikametine seyrettiğini ve arkalarından hızla gelen beyaz bir minibüsün önce gençlere çarptığını, ardından ise gençlerin üzerlerinden geçerek kaçtığını ifade etti.

Marmaris'te sağanak yağış Marmaris'te sağanak yağış

Bu arada, güvenlik kamerası görüntülerinde kazaya sebebiyet veren minibüs şoförünün kaza öncesi bir bakkala girerek alışveriş yaptığı ve alışverişin ardından aracı ile hızla uzaklaştığı görülüyor.

Öte yandan, olay yerine gelen trafik ekipleri yaptıkları incelemenin ardından beyaz renkli minibüs şoförünü yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilişim