9 Günlük Bayram Tatili Seyahat Sektörünü Olumlu Etkiledi 9 Günlük Bayram Tatili Seyahat Sektörünü Olumlu Etkiledi
Miraç gecesinin en özel hediyesi, müslümanlar için büyük bir nimet olan namaz bu gece farz olarak indirilmiştir. Bundan dolayıdır ki Miraç Kandili vesilesiyle üzerinde ağır sorumluluklar taşıyanlar başta olmak üzere istisnasız bütün müminlerin hemen her konuda üzerine düşen tüm vazife ve sorumlulukları bir kez daha hatırlaması gerekir. Peki 2015 Miraç Kandili ne zaman? Miraç nedir? Nasıl ibadet edilir? Tüm detaylar ve Miraç Kandili en güzel mesajları sizin için derledik.

İsra ve Miraç mucizesinin, Hazreti Muhammed'in, önce Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da Allah'ın sonsuz kudret ve ayetlerini müşahede etmek için semaya yaptığı, içerisinde pek çok ilahi lütuf, ihsan ve bereketi barındıran, hikmet, hediye ve müjdelerle dolu manevi bir yolculuktur.  Miraç'ın Hazreti Muhammed'in yaşadığı büyük buluşma, Allah'ın sonsuzluğuna, büyüklüğüne ve birliğine yapılan en görkemli şahitliktir.

Bu şahitliğin ve manevi tecrübenin müminin miracı olan namaz ile taçlandırılmasının, Miraç hediyesi ayetlerde bildirilen sorumluluk bilincinin, Allah’tan başkasına kulluk etmeyenlerin günahlarının bağışlanacağı ve sonunda cennete gireceği müjdesinin, Mirac'ın, inananları sonsuzluğa götüren yüce değerleri olduğunu unutmayalım., 
Editör: TE Bilişim