İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi
Motorcular, Güzelbahçe’de bekleyen kardeşlerinin yanına gitmeden önce Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ile bir araya geldi. Motosikletleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanına gelen 100 motorcuyu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan Güzelbahçe de motorcu ağabey ve ablalarını bekleyen otizmli çocukların yanına uğurladı.
Türk Chopper Motosiklet Kulübü adına konuşmasını gerçekleştiren Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Deniz Özbek ‘ Bir motorcu aynı zamanda bir basın mensubu olarak Konak Belediye Başkanının bu tür sosyal projelere olan hassalığını ve yaklaşımı bildiğimiz için bu projeyi kendisiyle paylaştık. Kendisine aramızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz’ dedi.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ise ‘ Bu tür projeler sosyal boyutlarıyla önem taşıyan bir olgu. Türk Chopper Motosiklet Kulübü sadece Motor kullanmak değil bunu sosyal projelere taşıyan bir kulüp. Güzel yürekli motorcu kardeşlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Sizleri Güzelbahçe de heyecanla bekleyen Otizm Spor Kulübünde ki çocuklarımıza da sevgilerimi iletin. Yolunuz açık olsun’ dedi.

Editör: TE Bilişim