Kelebekler Vadisinde Acı Ölüm Kelebekler Vadisinde Acı Ölüm
22 Mart Perşembe günü, Milas’ta bulunan bir playstation oyun salonunda meydana gelen hırsızlık olayında, 4 adet 82 ekran LCD Tv ve 1 Adet Laptop bilgisayarın çalınması sonucu, olayı Y.K.(21), B.B.(35) ve S.A.S(21) isimli şahısların gerçekleştirdiğin tespit edilmesi üzerine, Y.K ve B.B.isimli şüpheliler, yapılan çalışmalar ve aramalar sonucunda 27 Mart Salı günü yakalanmıştı.
Şüphelilerin ifadeleri sonucu çalınan malzemelerden 3 LCD televizyonu ilçe merkezinde, 2. El Eşya Alım Satım işi yapan M.Ö.(31)ye sattıkları, M.Ö’nün de üçüncü kişilere sattığı belirlendi. Çalınan malzemelerden 1 Adet LCD TV ve 1 Adet Laptop bilgisayarın yeri tespit edilip, Asayiş Büro Amirliğince teslim alınarak müştekiye teslim edildi.
Olayla ilgili olarak şüphelilerden Y.K.(21) ve B.B.(35) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.Ö.(31) ise mahkemece adli kontrol cezası aldı.
Diğer şüpheli S.A.S.(21) tüm arama ve araştırmalara rağmen ilk gün yakalanamamıştı. Çalışmalarını derinleştiren polis ekipleri, dün şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Hakim karşısına çıkarılan S.A.S, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Editör: TE Bilişim