Diyarbakır'da polise silahlı saldırı! Diyarbakır'da polise silahlı saldırı!
DİYARBAKIR'DA HALK YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Vefatının ardından Müslüm Gürses’in albümlerine ilginin arttığını dile getiren albüm satıcısı Cengiz Çiftçi, albüm yapımcılarından, albümlerini yenileyip tekrardan piyasaya sürmelerini istedi. Yaşanan yoğun talebe cevap veremediklerini kaydeden Çiftçi, uzun süreden beri albümlerinin yenilenmediğini, ellerinde bulunan tüm CD’lerin tükendiğini söyledi.

Sadece Diyarbakır’da değil, tüm Türkiye’de gençlerin Müslüm Gürses'i büyük beğeniyle dinlediğini söyleyen albüm satıcısı A. Vahap Çiftçi ise, Gürses'in vefatından sonra, albümlerine olan ilginin daha da arttığını belirtti.

Gürses’in ölümünün tüm arabesk camiasını derinden üzdüğünü dile getiren albüm satıcısı Tayfur Birtane de, CD satışlarının aşırı derecede arttığını vurguladı.

ESKİŞEHİR'DE YOK SATIYOR

Tedavi gördüğü hastanede önceki günü hayatını kaybeden ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in hayranları, ülkenin birçok kentinde olduğu gibi Eskişehir'de de müzik marketlerine akın etti.

Sanatçının 100'e yakın albümünü koleksiyonlarında görmek isteyen Gürses hayranları, kaset ve CD’leri almak için müzik marketlere yoğun ilgi gösteriyorlar. Merhum Gürses’in toprağa verilmesinin ardından kaset ve CD’lerde satış patlamasının yaşandığını belirten Eskişehir'deki müzik marketi sahibi Emre Alagaş, müşterilerin koleksiyon yapmak için usta sanatçının albümlerini almak istediğini söyledi.

Alagaş, evlerinde kasetçalar olmadığı halde Müslüm Gürses’in kasetini almak için gelen müşterilerinin bile olduğunu ifade ederek, “Vefatından sonra bize gelen müşteriler 'Müslüm Baba'nın video ve müzik kliplerini istediler. Biz de Gürses’in katıldığı TV programlarından ve konserlerinden oluşan bir görüntü CD’si hazırladık. Elimizde bulunan CD’ler tükendi, kasetler ise tükenmek üzere" diye belirtti.

Editör: TE Bilişim