Araçtan Cephane Çıktı Araçtan Cephane Çıktı
Alınan bilgilere göre, Muş istikametinden Bitlis istikametine gitmekte olan Recep Uslu yönetimindeki 49 AY 834 plakalı hususi otomobil, aynı yönde ilerlemekte olan bir yolcu otobüsüne yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Recep Uslu, babası Nimet Uslu, annesi Zimmet Uslu ve oğlu Ömer Uslu yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla araçtan çıkartılan Ömer ve Zimmet Uslu hemen hastaneye kaldırılırken, Recep ve Nimet Uslu ise araçta sıkıştı.

İtfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar, yaralıları araçtan çıkarmak için zamanla yarıştı. Yaklaşık 20 dakikalık çalışmanın ardından sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar, ambulanslar Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Recep ve Nimet Uslu’nun hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Çevrede ikamet eden vatandaşlar ise, kazanın meydana geldiği kavşakta her gün yeni bir kazanın olduğunu söyleyerek, “Buraya bir çözüm bulunması gerekiyor. Daha önce yapılan sinyalizasyon sistemi çalışma nedeniyle durduruldu. Her gün yeni bir kaza oluyor” dedi.



Editör: TE Bilişim