Domates topraksız yetişir mi? Domates topraksız yetişir mi?
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ödüle layık görülen Nevşehir Belediyesi’nin ödülünü beşinci kez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Güçlü toplumsal yapının sağlıklı aileler aracılığıyla gerçekleşeceğinin bilinciyle, geleneksel aile yapımızı korumak ve güçlendirmek, ailenin toplumun temel taşı olduğu, toplumsal değerlerin bu temelin sağlamlığı ölçüsünde yükseldiği, ailenin bir toplum için ne kadar önemli olduğu konusunda farkındalık oluşturmak ve genç kuşakların yaşlı ebeveynlerini sahiplenmelerini özendirmek amaçları doğrultusunda düzenlenen Yerel Yönetimler ve Aile konulu proje yarışmasına 'Aile olmak zor değil' isimli proje ile katılan Nevşehir Belediyesi, ödül almaya hak kazandı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi’ne layık görülen ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 3. Yerel Yönetimler Sempozyumu sonrasında aldı.
Düzenlenen ödül töreninin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, proje yarışmasında ödüle layık görülen ve aralarında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de bulunduğu belediye başkanları ile günün anısına bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim