Müftü Öztürk'ten fitre ve zekat uyarısı Müftü Öztürk'ten fitre ve zekat uyarısı
Özel günler için düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinlikler ve alışverişi fırsata dönüştüren kampanyalarla Nevşehir’e farklı bir soluk getiren Forum Kapadokya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kardelen Koleji ile gerçekleştireceği ortak etkinliklerle kutlayacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yaştan Nevşehirlinin buluşma noktası olan Forum Kapadokya’da birbirinden keyifli etkinliklerle kutlanacak. Çocuklara hediye edilen bu anlamlı günde; çocuk defilesi, solo gitar dinletisi, çocuk jimnastik gösterisi ve resim sergisi gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Forum Kapadokya’da bayram dolu dolu yaşanacak.
23 Nisan Pazartesi günü saat 12:00’da Kardelen Koleji öğrencilerinden oluşan bir çocuk korosu performansı ile başlayacak olan organizasyon, yetenekli miniklerden oluşturulan bir grup tarafından sergilenecek gitar dinletisi ile devam edecek.
Jimnastik grubundaki çocukların gösterileri ile renklenecek olan 23 Nisan etkinlikleri, çocuk defilesi ile görsel bir şölene dönüşecek. Kardelen Koleji öğrencilerinin 23 Nisan konulu resim sergisinin gezilmesi ile etkinliklerin sonuna gelinecek.
Özel günlerde yapmış olduğu etkinliklerle ziyaretçilerin kaliteli zaman geçirmelerini sağlayan Forum Kapadokya, 23 Nisan programı ile çocukların unutamayacakları bir gün yaşatacak.

Editör: TE Bilişim