Nevşehir'de trafik kazası: 4 ölü Nevşehir'de trafik kazası: 4 ölü
Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen okuma bayramı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, ardından, Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı’nın açılış konuşmasını yaptı. Saygılı "’Tüm yaşamı etkileyen en önemli ve en temel beceri okuma yazmayı öğrenmektir. Okumak hayatı anlamanın ilk basamağıdır. Özel Kardelen Koleji’nin her öğrencisi, değişen dünya koşullarına uyabilen, kendisini ifade edebilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne görev ve sorumluluklarını bilen, her türlü modern bilgiyle donatılmış, çağdaş, laik ve demokrat birey olarak yetiştirilmektedir.

Okulumuzda veli-öğretmen-öğrenci diyaloguna çok önem vermektedir. Öğrencilerimiz öğretmenlerimizce adım adım takip edilmekte ve gelişmeler hakkında velilerimiz bilgilendirilmektedir. 8 ay önce bizlere emanet ettiğiniz küçük yavrularımız bugün okuyarak ilmin, servetin, aydınlığın ve nitelikli bir insan olmanın kapılarını aralamış durumdadırlar. Sevgili öğrenciler okuma bayramınız kutlu olsun. Hepinizi çok seviyoruz.’’ diye konuştu.

Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı’nın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çocuk korosu ile devam eden program daha sonra ise, şiirler, oratoryo gösterileri, solo şarkılar, dans gösterileri, jimnastik ve ritim gurubu gösterileriyle devam etti. Özel Kardelen Koleji 1. sınıf öğrencileri tarafından yapılan salsa dansı programı izlemeye gelen öğrenci velileri tarafından büyük beğeni toplarken veliler öğrencilerini uzun süre alkışladılar. Programın sonunda ise minik öğrenciler Türk Bayrağı gösterisi ile programı sonlandırdılar. Özel Kardelen Koleji okuma bayramı sonunda ise aileler çocukları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilişim