Niğde'yi sarsacak bebek ölümü Niğde'yi sarsacak bebek ölümü
Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde öğretmen ve öğrencilerle Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayarak, hemen hemen her çocuğun hayalindeki mesleklerden birinin polislik olduğunu söyledi.
İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ da vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlama, temel hak ve hürriyetleri yaşamaları konusunda gece gündüz çalıştıklarını söyleyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Uludağ, “Öğrencilerimizin güvenli ortamlarda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için her türlü tedbiri alıyoruz. İşbirliği ile yaptığımız çalışmalarımızın verimli olduğuna ve bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında tüm eğitim camiasına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Emniyet Müdürlüğü’ndeki ziyarete Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’nin yanı sıra, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Adem Uygur, İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Zeki Durmaz, Atatürk İlköğretim Okulu Matematik öğretmeni Filiz Demirci, öğrenciler Havva Sümeyra Altınsoy ve Muhammet Kaan Koç da katıldı.

Editör: TE Bilişim