Ehliyetini 10 gün önce almıştı Ehliyetini 10 gün önce almıştı
ÇAMLIK PARKI HALKA NEFES ALDIRACAK
23 Nisan’daki ilk açılış, stadyumda yapılacak törenlerin ardından Çamlık Parkı’nda gerçekleştirilecek. Saraçoğlu Stadyumu’nun belediyeye devredilmesinden sonra yapılan düzenlemeler kapsamında, doğu tribünü altında inşa edilen dükkanlar ve kafeteryanın açılışı yapılacak. Dükkanların ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılması beklenirken, çalışmalar çerçevesinde Çamlık Parkı da yeniden düzenlendi. Tribün altındaki dükkanlar, sıva, boya ve aydınlatma çalışması yapılarak modern bir görünüme kavuşturuldu. Çamlık içinde yer alan yürüyüş parkuru da döşeme taşla kaplandı. Ayrıca parkın ortasına ahşap bir kamelya yapıldı.

ÖN ARITMA TESİSİ HİZMETE GİRECEK
Ardın çevreci bir tesisin açılışı gerçekleştirilecek. Türkiye’de eşine az rastlanır bir güçbirliği örneği ile, belediye ve mandıracıların işbirliğinde yapılan ön arıtma tesisi de hizmete alınacak. 23 Nisan günü Saat 16.00’da yapılacak açılış, Atıksu Arıtma Tesisi yanında olacak.

PERŞEMBE PAZARI BANDO EŞLİĞİNDE AÇILACAK
Aynı günün akşamı saat 20.30’da da Ödemiş Belediyesi Bandosu eşliğinde, Türkmen Mahallesi’nde yapılan Perşembe Pazarı’nın açılışı gerçekleşecek. Modern pazaryeri, halkın ürünlere daha kolay ulaşmasını sağlayacak.
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Çevreden merkeze çalışma ilkesi ve kent merkeziyle çevre mahallelerin, hizmetler konusunda bütünleşmesini sağlamak amacıyla yürütülen projeler arasında yer alan Türkmen Perşembe Pazarı, hem pazaryeri hem de sosyal etkinliler için kullanılacak çok amaçlı bir tesis olarak yapıldı. Kentin batı kısmında yaşayan vatandaşlarımızın sosyal hayatlarına katkı sağlayacak olan tesis içinde; ikinci bir itfaiye binası, zabıta birimi, muhtarlık evi, kafeterya, spor alanı, yürüyüş yolu ve piknik alanı bulunmaktadır. Ayrıca 112 Acil Ambulans hizmet binası da Türkmen Mahallesinde yapılarak, çevre mahallelerin kent hizmetlerinden eşit oranda yararlanmaları sağlanıyor” dedi.
Editör: TE Bilişim