Ödemiş kestanesinin rekoltesi yüksek kalitesi düşük Ödemiş kestanesinin rekoltesi yüksek kalitesi düşük
Bin 509 aile ve 83 engelliye verilen ÖDEKART ile vatandaşlar anlaşmalı olan işyerlerinden tercih ettikleri kişisel ihtiyaçlarını istedikleri zamanda ve diledikleri şekilde karşılayabilecekler.

“ARACI OLMAK İSTEDİK”

Vatandaşların sevincini paylaşan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin; “Yıllardır alışılmış ayni yardımların yerine, ÖDEKART ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda alışveriş yapmanıza aracı olmak istedik. Sosyal yardımların düzenli ve ihtiyaç sahiplerine ulaşması konusundaki çalışmalara büyük önem gösteriyoruz. Hazırlamış olduğumuz Sosyal Yardımlaşma Yönetmeliği de Türkiye’de örnek gösterilen bir yönetmeliktir” dedi.

“SOSYAL BİR PROJE”

Yapılan bu yardımların seçimlerle asla ilgili olmadığını vurgulayan Keskin, “Bu kartları geçtiğimiz yıl bir banka aracılığıyla yapmıştık. Bankaların kartlardan aidat talep etmesi nedeniyle bu yıl bir firma aracılığıyla yaptık ve o yüzden biraz gecikme yaşandı. ÖDEKART, Ödemiş Belediyesi’nin sosyal bir projesidir. Seçimlerde kimi desteklemek isterseniz destekleyin” diye konuştu.

Ev eşyası, giyim, temizlik malzemesi, yakacak, eğitim materyalleri ve kırtasiye gibi her türlü yardımların yapıldığı Sosyal Yardımlaşma Merkezi 2010 yılından bu yana vatandaşlarımıza geniş kapsamlı hizmet veriyor.

Editör: TE Bilişim