Fidan Dağıtımı Devam Ediyor ! Fidan Dağıtımı Devam Ediyor !
Yarı final grubundaki son maçında Gaziemir Spor Salonu'nda İzmir Akademi karşısına çıkan Ödemiş akımı kendisini fazla sıkmadı. Gruptan çıkmayı daha önce garantilediği için rahat bir oyun ortaya koyan Ödemiş ekibi ilk çeyreği 8-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte iki ekip de 9 sayı üretince devreye 17-22'lik skorla girildi. Üçüncü çeyrekte üstün bir performans sergileyen kırmızı-lacivertliler 15 sayı üretip savunmadaki etkili oyunuyla sadece 2 sayı verdi. Son çeyreğe 19-37 önde giren Ödemiş bu çeyrekte sadece 4 sayı bulmasına karşın karşılaşmayı 32-41'lik skorla kazanarak grubunda üçte üç yaptı.
FİNAL GRUBUNDA KARŞIYAKA, BORNOVA GİBİ GÜÇLÜ EKİPLER VAR
Kırmızı-lacivertliler yarı final gruplarını lider bitiren diğer üç ekiple birlikte A grubundan gelecek 6 takımla final grubunda mücadele edecek. İzmir'in basketbol altyapısı bakımından güçlü ekiplerini barındıran A grubundan Dokuz Eylül Gençlik, Pınar Karşıyaka, Mavişehir, Karşıyaka Belediye, Gelişim Koleji ve Şirinyer Doruk final grubunda mücadele edecek. Yarı final gruplarından Ödemiş'in yanı sıra Ege Gençlik ve Bornova Belediyesi ile C grubundan gelecek bir ekip final grubunda yer alacak. Toplam 10 ekibin yer aldığı final grubunda çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçların ardından ilk iki sırada yer alan ekipler adını Türkiye Şampiyonası'na katılacak.
“HENÜZ İLK SEZONDA FİNAL GRUBU”
Henüz yeni bir ekip olmalarına karşın ilk sezonda final grubuna katılarak gelecek yıllar için umut vaat eden bir görüntü verdiklerini ifade eden antrenör Murat Akçıl, “Çocuklarımız katıldıkları iki grupta çıktıkları maçlarda sadece bir kez mağlubiyet aldı. Biz öncelikle iyi oynamayı ve oyunu öğrenmeyi hedefledik. İyi oyun zaten derece ve başarıyı beraberinde getiriyor. Bundan sonraki amacımız kulübümüzün tarihinde ilk kez kaldığımız final grubunda ilçemizi son derece önemli ekiplerin yanında başarıyla temsil etmek. Final grubunda mücadele edecek olmamız bizim için ilk yılımızda önemli bir tecrübe olacak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim