İzmir'de Cinayet İzmir'de Cinayet
Ödemişli İl Genel Meclisi üyelerinin çabalarıyla onarımı için yılbaşında 200 bin lira ödenek çıkartılan Ödemiş Spor Salonu’nda çalışmaların sonbaharda başlaması bekleniyor. Ödenek çıkmasına karşın uzun süredir ihale yapılmasını bekleyen Ödemiş Spor Salonu’nda onarım çalışmalarıyla birlikte özellikle çatı ve zeminin yeniden ele alınması gerekiyor.
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile 6 Eylül Cuma günü saat 14.00’da İzmir İl Özel İdaresi’nin Çınarlı’daki Yapı İşleri ve İmar Daire Başkanlığı’nda yapılacak ihalenin ardından sözleşmenin imzalanmasıyla 5 gün içinde yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanacak. Sözleşmeye göre çalışmalar 2 ay içerisinde tamamlanacak.
Geçtiğimiz yıl isim yönetmeliğine uymadığı gerekçesiyle adı Ödemiş Spor Salonu olarak değiştirilen ancak halen halk arasında İlkkurşun Spor Salonu olarak anılan tesisin çatısı yağışlı havalarda büyük sıkıntılara yol açıyor. Bölge okul müsabakalarının da birçoğuna ev sahipliği yapan salonda tribünlerde halen ahşap sıralar kullanılıyor. Bunun yanı sıra zeminin de acilen yenilenmesi gerekiyor.
200 bin lira bütçeli onarım çalışmaları ile çatı, zemin ve tribünlerde bazı iyileştirmelerin yapılması hedefleniyor.
Editör: TE Bilişim