İzmir'de Cinayet İzmir'de Cinayet
Ödemiş ticaret meslek lisesi öğrencisi 11-D sınıfından Esma Fulya Aktürk ve Fatma Kabak “Dikkat izleniyoruz”, And 11-B sınıfından İpek Medin ve Aysu Bilgi “Tüketmiş olduğumuz ürünlerde ne denli dikkatliyiz?” ve 11-D sınıfından İzel Turgut ve Rahime Ergül de “Çocuklarınız sizlere sesleniyor” adlı projeleriyle yarışmaya katılmak için başvuruda bulundu.
Proje danışman öğretmeni Zerrin Güngör öğrencilerin kısa sürede zahmetli projeleri hazırladıklarını belirterek, “Proje çalışmalarına 6 kişi ile birlikte yaklaşık eylül ayı içersinde başladık. 4 aylık bir süre sosyolojik çalışmalar için aslında çok kısa bir zaman dilimi. Bu sebeple de özellikle son bir ay geceli gündüzlü çalışarak projelerini bitirdiler diyebilirim. Bu anlamda vermiş oldukları emek ve gayret gerçektende takdire layıktır. Son zamanlarda yaşadığımız yoğunluğa rağmen başvurularını yetiştirebilmek için son güne kadar çalışan öğrencilerimi yürekten tebrik etmek istiyorum.
Sabır, titizlik, gayret, paylaşım ve emekleri sonucunda harika bilimsel çalışmalar çıkardılar ortaya. Hepsinin ellerine ve yüreklerine sağlık olsun. Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri ile TÜBİTAK proje yarışmaları ışında felsefe olimpiyatı ve tasarım olimpiyatı içinde birlikte çalıştığımız öğrencilerimiz bulunmaktadır. Özelliklede 2. dönem içersinde diğer grup öğrencileri ile de çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim