Ehliyetini 10 gün önce almıştı Ehliyetini 10 gün önce almıştı
Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, birlik encümen üyeleri Necati Tatlı, Hikmet Aydın, Hasan Aktaş ve İbrahim Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, KHGB Müdürü Alper Ildız ve basın mensuplarının katıldığı gezide ilk olarak Hamamköy’de incelemeler yapıldı. Heyet, KHGB tarafından hızla yapımı sürdürülen su depolarını inceledi. Birlik tarafından köyler için hazırlatılan tenis masalarının da denendiği gezide Kaymakam Koçoğlu, köylü gençlerle masa tenisi oynadı. Koçoğlu, gençlere bol bol masa tenisi oynamalarını tavsiye etti.
Heyet daha sonra, Hamamköy İlköğretim Okulu’nda da incelemelerde bulundu. Okulun yanındaki toprak sahanın yeniden düzenlenmesi ve çevresinin çit telleriyle çevrilmesini isteyen Kaymakam Koçoğlu, okuldaki öğretmenlerle görüştü.
Ardından Demirdere’ye geçen heyet, burada da köy okulunu ziyaret etti. Kaymakam Koçoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünlü, okulda masa tenisi maçı yaptı. Öğrenciler bu maçı heyecanla izledi. İlçenin Aydın ili sınırındaki son köyü olan Çayır’da da köy muhtarı Habib Tunçbilek ile görüşen encümen üyeleri, köydeki sorunlar hakkında bilgi aldılar.
Çayır köyünün ardından Güney köyüne geçildi. Güney Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde birlik tarafından yapılan çalışmalar inceledi. Heyet son olarak, Çamlıca ve Bozcayaka köylerinde de incelemeler yaptı, sorunları dinledi.

Editör: TE Bilişim