Gölcük’te 3. Balık Tutma Yarışması Yapıldı Gölcük’te 3. Balık Tutma Yarışması Yapıldı
Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan çekiliş öncesinde proje ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Bekir Keskin “İlk bloklarımızın teslimi için bu gün buradayız. Noter huzurunda kuralarınızı çekeceksiniz. Önümüzdeki 24 Temmuz’da da B blokların çekilişlerini yapacağız. Bugün ilk 20 konutun tahsisini yapacağız. Belediyenin öz kaynaklarıyla yapılan bu projenin Yıldız mevkiine doğru büyümesi temel prensibimizdir. Eski İstasyon tarafı da geliştiğinde o bölgede güzel mekânlar yaratacağız. Bu proje ile Ödemiş dengeleniyor” dedi.
İlçenin Zafer Mahallesi’ne doğru büyüdüğünü kaydeden başkan Keskin, daha sonra “Ödemiş bu proje ile dengelenerek eşit bir şekilde büyüyor. Bu projemize başvurup konut sahibi olan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı ve güle güle oturmalarını temenni ediyorum. Biz de Ödemiş Belediyesi olarak mutluyuz” şeklinde konuştu.
Daha sonra, 29 kişinin başvurduğu ilk 20 daire için 20 asil, 6 yedek başvuru sahibi kura ile seçildi. Kurada yedek kalan vatandaşların asillerden evlerini almayan çıkarsa sıralamaya girecekleri ya da diğer bloklar için yapılacak kuralarda öncelik haklarının bulunacağı belirtildi.
Kura çekimi sonucunda daire almaya hak kazanan daire sahibi 20 aile, daireleri gezdi. Büyük sevinç yaşayan daire sahipleri, “Ödemiş Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Saraçoğlu Toplu Konutları Projesi sayesinde ekonomimize uygun dairelere sahip oluyoruz. Çok mutluyuz. Önümüzdeki Ramazan Bayramı’nda kendi evimizde yaşamanın mutluluğunu yaşayacağız. Ödemiş Belediyesi’ne Başkan Keskin’e ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim