Ödemişli Kadınların Çini Sergisi Açıldı Ödemişli Kadınların Çini Sergisi Açıldı
İnşaat için kurulan kule vincin üzerinde yaklaşık iki gündür eylem yapan işçileri, bir günlük eylem kararı alan Eğitim Sen üyeleri ziyaret etti. Ziyaret için inşaat girişi önünde toplanan işçiler, ilçedeki siyasetçilerle kamu yöneticilerinin kendileri ile ilgilenmediklerini belirten usta başı Erkan Erol, Eğitim Sen üyelerine teşekkür etti. 
Dört işçinin vinç üzerinden inmeme eyleminin devam ettiğini belirten Erol, kendilerine gelen bilgiye göre, ilgili firma yetkililerinin kendileriyle görüşmeye geleceklerini söyledi. Eğitim Sen üyeleri ile bir süre sohbet eden işçiler, emekçiler arasında dayanışmanın kendileri açısından önemli olduğunu söylediler. Eğitim Sen adına konuşan ilçe temsilcisi Tayfun Bengi, sorunun taşeron sisteminden kaynaklandığını belirterek, “Ne yazık ki ülkemizde emeğe verilen değer her geçen gün düşüyor. Burada çalışan işçiler, kalifiye işçidir. Bunların kendilerinden para bekleyen çoluk çocukları ve masrafları vardır. Sorunun biran önce çözülmesini ve işçilerimizin haklarını almalarını diliyoruz” dedi.
İş akitlerinin fesh edildiği iddia edilen işçilerin yerine getirilen yeni işçilerin de haklarını arayan işçilere destek olmak için çalışmadıkları kaydedildi. 
Editör: TE Bilişim