Otobüs şarampole devrildi: 21 ölü 29 yaralı Otobüs şarampole devrildi: 21 ölü 29 yaralı
Kayseri Yahyalı ilçesine bağlı Yeşilköy yakınlarında bir yolcu otobüsü Çamlıca-3 barajına uçtu.
Olayda 6 kişinin hayatını kaybettiği öne sürüldü.
Otobüste 34 yolucu olduğu belirtilirken yolculardan 6 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de kayıp olduğu bildirildi.



Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde öğrenci ve velileri taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybedenlerin ve yaralananların yakınları Nevşehir’in Gülşehir ilçesinden gelecek haberi merakla bekliyor. 
Kayseri’de kaza yapan midibüste hayatını kaybeden ve yaralananlardan gelecek olan haberi Nevşehir’in Gülşehir ilçesindeki Sevim-Erdoğan Öz İlköğretim okulu’nda toplanan öğretmen ve öğrencilerin okulundaki bekleyiş sürüyor. Okul bahçesinde toplanan veliler ve öğrenciler, Kayseri’den gelecek haberi bekliyor.
Sevim-Erdoğan Öz İlköğretim Okulu’nun bahçesinde toplanan bir grup öğrenci ve veli, Kayseri’den gelecek haberi bekliyor. Öğrencilerden Fatma Nur, geziye okulun başarılı öğrencilerinin götürüldüğünü kendisinin ise annesinin izin vermediği için gidemeğini söyledi ve kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Veliler ise, piknikten bir çok öğrenci velisinin ve öğrencinin haberdar olmadığını, kazayı televizyondan öğrendiklerini kaydetti.
Öte yandan Gülşehir İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve kazaya karışanların yakınlarının Kayseri’nin Yahyalı ilçesine gittiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim