Yolcu Treninde Korkutan Yangın Yolcu Treninde Korkutan Yangın
 Bölgesel bazda çok sayıda öğrencinin haftalarca sürecek turnuvalar için Ödemiş’e gelecek olması sporseverleri sevindirirken, konuyla ilgili Ödemiş’teki beden eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla toplantı düzenlendi. Zafer İlkokulu Hasan Aksay Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Turan Yüzük, Ödemiş İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Toplantıda 6 ilçeden okulların katılımıyla düzenlenecek turnuvaların organizasyonları ele alınırken, bu konuda Ödemiş’teki beden eğitimi öğretmenlerinin görüşleri tartışıldı.
6 ilçenin katılımıyla yapılacak okul müsabakaları kapsamında Ödemiş’te futbol, voleybol, satranç, masa tenisi, badminton, kros ve futsal branşlarında turnuva düzenlenecek. Müsabakalarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce görevlendirilecek hakemler düdük çalacak.
Konuyla ilgili İlçe Okul Sporları Tertip Komitesi’nden yapılan açıklamada, “Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nın kararıyla 2012-2013 eğitim yılı okul sporları müsabakalarında ilçemiz Ödemiş bölge merkezi olmuştur. Buna göre Tire, Bayındır, Torbalı, Kiraz ve Beydağ’dan turnuvalara katılacak okullarımız müsabakalarını ilçemizde oynayacaklardır.
İlçemizde yapılan müsabakalar sonucunda branşlarında ve kategorilerinde birinci olan okullarımız İzmir il merkezinde yapılacak olan final müsabakalarında ilçelerini temsil etmeye hak kazanacaklardır. Müsabakaların ilçemize alınmasında emeği geçen İlçe Okul Sporları Tertip Komitesi üyelerine ve atandığı ilk günden bu yana sporun yaygınlaştırılması için çalışan ve müsabakaların ilçemize verilmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Metin Kaplan’a teşekkür ediyor, müsabakalara tüm Ödemişli sporseverleri davet ediyoruz. Müsabakalara katılacak tüm öğrencilerimize de başarılar diliyoruz” denildi.

İzmir Haberleri
Editör: TE Bilişim