Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
 Olay, dün gece saat 00:30 sıralarında, Alsancak semtinde 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. Bir bankada şoför olarak görev yapan Gürcan Ç. , kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Melike D. ile barışmak için arkadaşlarından yardım istedi. Bunun üzerine arkadaşları, Melike D.yi bir eve çağırıp dışarı çıktı. D. ise geldiği evde arkadaşları yerine eski sevgilisi Ç.’i görünce şaşırdı.
Gürcan Ç., Melike D.ye yeniden birlikte olmak istediğini söyledi, fakat beklediği cevabı alamadı. Ç., uzun süre konuşmasına rağmen D.’yi ikna edemeyince, eve önceden getirdiği pompalı tüfekle eski sevgilisini rehin aldı. D. konuşmaları sırasında açık olan bilgisayarından sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir arkadaşına mesaj yazarak, rehin tutulduğunu söyledi, yardım istedi.
Son kattaki dairenin kapısının kilitli olması nedeniyle polisler içeri giremedi. Daha sonra, Ç.’in silahlı olması nedeniyle olay yerine Özel Harekat polisleri çağırıldı. Özel Harekat timi, son katta bulunan eve çatıdan ve kapıyı kırarak girdi. Polis eve girdiğinde, Ç.’in kanepede oturur ve D.’in ise Gürcan Ç.’in ayaklarının dibinde yatar halde cansız bedenleriyle karşılaştı. Melike D.’in öldürüldüğünü öğrenen arkadaşları sinir kirizi geçirdi. Yapılan incelemede, Gürcan Ç.’in Melike D.’i öldürdükten sonra kendini vurduğu belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim