Ayakları kesilen kediye oyuncak arabadan ayak Ayakları kesilen kediye oyuncak arabadan ayak
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin, güçlerinin yaptığı araştırma ve çalışmalar neticesinde doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen uyuşturucu esrar maddesinin İstanbul plakalı lüks otomobiller ile batı ve turistik illerinde pazarlamak üzere Osmaniye il güzergahının kullanılacağı bilgisi elde edildi.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda Osmaniye ilinin geçiş güzergahlarından T.A.G. otoban yolu ile D-400 karayolu üzeri ve giriş çıkış noktalarında bahse konu araçlara yönelik denetimlere başlanıldı. Yapılan denetimler esnasında T.A.G otoban yolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasında durdurulan 34 AH 5961 plakalı BMW marka lüks bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada aracın stepnesi (yedek lastik) içerisine zulalanmış vaziyette streç film ve naylon poşet içerisinde toplam 7 adet ayrı paket halinde 8 kilo uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde naklinde kullanılan araca el konulurken, araç içerisinde bulunan 2 şüpheli şahıs da gözaltına alındı. Gözaltına alınan her iki şahsın yapılan GBT sorgularında, “resmi belgede sahtecilik, hakkı olmayan yere tecavüz, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak” gibi suçlar başta olmak üzere çeşitli suçlardan 9 adet suç kaydının olduğu tespit edildi.
“Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak” suçundan Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen İsmet O.E. (27) ve Mehmet (39) isimli 2 şüpheli şahıs tutuklandı.

Osmaniye Haberleri


Editör: TE Bilişim