Cenazeye giderken hayatını kaybetti Cenazeye giderken hayatını kaybetti
Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğu ve Güneydoğu illerinden temin ettikleri yüklü miktardaki gümrük kaçağı sigaranın lüks otomobiller ile Batı illerinde pazarlamak üzere Osmaniye il geçiş güzergahlarının kullanılacağı bilgisine ulaştı. Güvenlik güçleri elde edilen bilgeler doğrultusunda, Osmaniye’nin geçiş güzergahlarından TAG otoyolu, Bahçe, Düziçi, Kadirli, Toprakkale turnikeleri, D-400 karayolu ile kuzey ve güney çevre yolu üzerlerinde tespit edilen kritik noktalarda güvenlik tedbiri aldı.

Belirlenen noktalarda yapılan uygulamalarda 33 BKD 16 ve 06 BT 7710 plakalı otomobiller durduruldu. Araçlarda yapılan detaylı aramada 15 bin paket değişik markada gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kaçak sigara naklinde kullanılan araçlara el konulurken, ele geçirilen sigaraların gümrüklendirilmiş değerinin 98 bin TL olduğu bildirildi. Olayla ilgili S.G. (32) ve S.A. (31) adlı kişiler hakkında, “Kaçak sigara bulundurmak ve nakletmek” suçlarından yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Osmaniye Haberleri




Editör: TE Bilişim