Antalya Buse Acar için seferber oldu! Antalya Buse Acar için seferber oldu!
Turnuvanın organizatörü Dengiz Sports'un sahibi Mehmet Dengiz, CEV Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası için Gündoğdu'da bulunan Sidestar Otel’in plajında 8 turnuva sahası ile 45 kamp sahasının hazırlandığını yaptıklarını ve turnuvaya 25 ülkeden 115 takımın katılacağını belirtti.
Dengiz, şampiyonanın Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlendiğini belirterek, "Bu turnuva ilk kez Antalya'da düzenlenecek. 2 Nisan'da başlayacak turnuva ülke elemelerinin ardından 6 Nisan'da final maçları ile sona erecek. Şampiyonanın toplam ödülü 15 bin Euro. Bu turnuvaya Türkiye'den 3 erkek ve 2 bayan takım katılacak. Turnuva sırasında ayrıca plaj voleybolu hakem semineri de gerçekleştirilecek" dedi. 
Turnuvaya katılacak ülkelerin en iyi sporcularının bu şampiyonada yer alacağına dikkat çeken Mehmet Dengiz, şunları söyledi:
"Bu turnuvayı Avrupa'dan çok sayıda medya mensubu takip edecek. Bu turnuva Antalya turizmine de katkı yapacak. Turnuva öncesi ve sonrası için Avrupa'daki bir çok plaj voleybolcusu kamp için Antalya'ya gelecek. Yaklaşık bin 500 sporcu turizm sezonu öncesi ve sonrası 4 ay süre ile kamp yapacak. Bu oyuncular, ülkelerinin de en iyi sporcuları olarak, bizimle buldukları mükemmel olanakları anlatarak yüz binlerce, milyonlarca voleybolcu ve tatilci için elçilerimiz olacaklar. Gündoğdu plajları bu turnuva ile Avrupa'nın en büyük dünyanın sayılı plaj voleybolu turnuvasına ev sahipliği yapacak."

"TURNUVAYA SAHİP ÇIKILMALI"
Dengiz, turnuvanın CEV Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nın ilk ayağı olduğunu vurgulayarak, "Turnuvaya destek verilmeli. Bu turnuva için kum temizlenmeli, Tribün VIP bölgesi kurulmalı, sahalar nizami kurulup çevreleri koruma fileleri ile kaplanmalı, Milli Takımların transferleri organize edilmeli. Çeşitli bölgelere çadırlar kurulmalı. Yüzün üzerinde yardımcı ve hakeme yiyecek içecek verilmeli, doktor, masör hazır bulunmalı ve bunun gibi bir çok ihtiyaç karşılanmalı" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim