Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
Muğla Üniversitesi Takı Tasarım ve Süs Taşı İşletmeciliği Bölümü mezunu olan ve Şirince’de takı tasarım işletmeciliği yapan Özlem Üyücü, canlı yayın programı yapmak için 21 Aralık’ta Şirince köyüne gelen Saba Tümer’e önce 21 Aralık’a özel yaptığı Meryemana kolyesi hediye etti. 21 Aralık’ta Şirince köyünde yaptığı canlı yayın programından sonra hafta sonunu Şirince’de geçiren Saba Tümer, kendisine hediye edilen kolyeyi yapan işletmeci Özlem Üyücü’nün dükkanını ziyaret etti. Burada özel tasarlanmış Artemis kolyesi ve bilezik satın alan program yapımcısı Saba Tümer, arkadaşlarına da çeşitli hediyeler aldı.
Tümer’e; şans getirmesi adına bugüne kadar yapmış olduğu en anlamlı çalışmalardan biri olan “bir öz” adlı yüzük hediye ettiğini belirten işletme sahibi Özlem Üyücü, şöyle konuştu:“Ben bu çalışmamı Nilüfer çiçeğinden ilham alarak yaptım. Çiçeğin oluştuğu yer, buradan çıkışı ve hayatta temiz kalmak adına çiçeğin üzerinde bir toz zerresi bile barındırmaması beni çok etkilemişti. Saba Tümer’e bu hikayeyi anlattım ve yüzüğün ona şans getirmesini diledim.” 
Fırsat buldukça Meryemana Evini ziyaret ettiğini ifade eden Saba Tümer, Meryemana kolyesini ve diğer tasarımları çok beğendiğini, genç tasarımcı Özlem Üyücü’ye teşekkür ettiğini belirtti.



Editör: TE Bilişim