Sabahın erken saatlerinde hastane etkinlik alanında toplanan sağlık çalışanları, yoga eğitmeni Melisa Müge Altuğ eşliğinde yoga ve nefes egzersizleri yaparak güne başladı.

İZMİRLİ GENÇ BOŞNAKLARDAN RAMAZAN YARDIMI İZMİRLİ GENÇ BOŞNAKLARDAN RAMAZAN YARDIMI

Sağlığa bütüncül bir bakış açısı ile yaklaştıklarını ve bu vizyonla çalışanların ruh ve beden sağlığı için yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Genel Müdür Yrd. Dr. Özlem Ecemiş, “Dünya Yoga Günü her yıl 21 Haziran'da kutlanan uluslararası bir gündür ve yoga pratiğinin dünya genelindeki faydalarını vurgulamayı amaçlar. Bu yıl, hastanemiz yoga eğitmenleriyle işbirliği yaparak, sağlık personelimizin yoga sayesinde sağlık ve stres yönetimi becerilerini geliştirmesine olanak tanımak için özel bir etkinlik düzenledi. Mesai gününe yoga ile başlayan çalışanlarımız, profesyonel yoga eğitmeni eşliğinde seansa katıldı.

Etkinlik boyunca, katılımcılara temel yoga duruşları, nefes teknikleri ve gevşeme egzersizleri öğretildi. Bu uygulamalar, çalışanlarımızın stresi azaltmalarına, zihinsel odaklanmayı artırmalarına ve bedenlerinin esnekliğini geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor” dedi.

Editör: Ersin USTA