Polis, sevgilisini sokak ortasında öldürdü Polis, sevgilisini sokak ortasında öldürdü
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda sergilenen kupayı ise vatandaşlar ziyaret ederek, fotoğraf çektirebiliyor.  Spor Toto Süper Lig şampiyonu olacak olan takımın alacağı şampiyonluk kupası Ankara'da sergileniyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Cumartesi günü oynanacak şampiyonluk karşılaşmasının ardından sahibini bulacak olan kupa, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda sergileniyor. Spor Toto tarafından hazırlanan kupa hakkında bilgi veren Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Burak Aslan, Spor Toto olarak kupayı iki yıldır hazırladıklarını ve iki yıldır da Ankara'da sergilediklerini söyledi.

Vatandaşların hafta sonuna kadar gelip kupayı görebileceklerini ve mesai saatlerin içinde kupayla fotoğraf çektirebileceklerini belirten Aslan, kupanın 8 kilo ağırlığında ve 925 ayar gümüşten yapıldığını söyledi. Kupanın yüksekliğinin 60 santimetre olduğu öğrenilirken, ayrıca kupanın maliyetinin de 40 bin TL olduğu belirtildi.

Kupayla ilgili özel bir güvenlik önlemi almadıklarını ve buna gerek duymadıklarını söyleyen Aslan, kupayı alacak olan takıma şampiyonlar liginde de başarılar dilediklerini söyledi.
Dün sergilenmeye başlanan Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasını da Başkentli vatandaşlar gün içinde ziyarete geliyor.

Futbolseverler kupanın yanına bırakılan Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını giyerek fotoğraf çektirebilirken, Cumartesi günü çözülecek olan şampiyonluk düğümüyle ilgili de yorum yapmaktan geri kalmıyor. Fenerbahçeli taraftarlar şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtirken, Galatasaraylı taraftarlar ise Şükrü Saraçoğlu'nda galip gelerek kupayı Fenerbahçe'ye kaptırmayacaklarını ifade ediyor. Türkiye'nin iki büyük takımının taraftarları ayrıca "Ezeli rekabet, ebedi dostluk" mesajı da verirken, sahada dostluğun kazanmasını istediklerini belirtiyor.


Editör: TE Bilişim