Trafik kazası can aldı Trafik kazası can aldı
Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle 5330 sokak üzerindeki bir depoda çeyiz sandığı içerisinde bulunan erkek cesediyle ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında özel bir ekip kurulurken, yapılan araştırmada, cesedin bulunduğu deponun 10 Mayıs tarihinde halen kayıp olarak aranan Muhittin G. tarafından kiralandığı ortaya çıktı. Çeyiz sandığından çıksan cesedin ise, 12 Nisan 2012 tarihinde Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde ailesi tarafından kayıp müracaatı ile aranan 2 çocuk babası Ömer Şahin'e ait olabileceği iddia edildi. Elde edilen bilgiler ışığında soruşturma derinleştirilirken, ölen şahsın eşi M.Ş. ile Mersin'deki erkek arkadaşı Muhittin G.'nin olayla ilgili olarak arandığı kaydedildi.
Bu arada cinayetle ilgili olarak M.Ş. ile birlikte aranan Muhittin G.'nin Mersin'deki ailesinin, çocuklarının 1 Temmuz 2012 tarihinden bu yana kayıp olduğu yönünde polis merkezine müracaatta bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, dün çeyiz sandığı içerisinde bulunan ve vücudunda her hangi bir kesici alet izine rastlanmayan erkek cesedinin Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği, kesin ölüm nedeninin yapılan otopsi sonucu ortaya çıkacağı ifade edilirken, kimliğinin ise DNA testi sonrası netlik kazanacağı belirtildi.

Diğer yandan cesedin bulunduğu iş yerinde buzdolabı, yatak ve perde gibi bazı eski ev eşyalarına rastlandığı ifade edildi. Bu eşyaların Ömer Şahin ve M.Ş. çiftinin birlikte yaşadığı evdeki eksik eşyalarla uyuştuğu kaydedildi. Cesedin bulunduğu çeyiz sandığının ise Ömer Şahin'nin evlenirken ailesi tarafından düğün hediyesi olarak gelinleri M.Ş.'ye verdikleri sandık olduğu sanılıyor.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim