Suriyeli dilenci çiftin hasılatı şaşırttı Suriyeli dilenci çiftin hasılatı şaşırttı
Mardin Sanayi Sitesi'nde iş adamı Mehmet Demir tarafından kurulan Sanko Makina MST yetkili servisi açılış töreninde konuşma yapan Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam, bu tür yatırımların Mardin’in kalkınma hamlesinin en güzel göstergeleri olduğunu belirterek, Sanko'ya yetkili servis açtığından dolayı teşekkür etti. Belediyeye Sanko’dan bir iş makinesi satın aldığını anlatan Sağlam, "Sanko’nun iş makinaları tamamen yerli üretim ve çok sağlam. Aldığımız iş makinasından ve satış sonrası hizmetlerden memnunuz. Mardin’de yetkili servis açarak, satış sonrası hizmetlere verdikleri önemi ortaya koymuşlardır. Yetkili servisin hayırlı olmasını diler, kendilerini kutlarım” dedi.


Sanko Makina İmalat Makinaları Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı ise Sanko Makina olarak 55. MST yetkili servisini hizmete açtıklarını söyledi. Son yıllarda Mardin’in sanayileşme ve inşaat alanında önemli gelişme kaydettiğine dikkati çeken Karlı, “Bu sürece destek olmak amacıyla iş makinaları kullanıcılarına yerinde hizmet verilmesi için yetkili servisimizi açtık. Tamamen yerli ürün olan araçlarımızın teknik servis ve yedek parça konusunda hiçbir sıkıntısı söz konusu değildir. Mardin’de de yetkili servis açmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Sanko Makina İmalat Makinaları Satış Direktörü Aydın Karlı, Mehmet Demir’e MST Yetkili Servisi Sertifikasını verdi ve açılış gerçekleştirildi.
Açılışa Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam, Sanko Makina İmalat Makinaları Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı, Bayii Geliştirme Koordinatörü Gökmen Köroğlu, Mardin Bölge Sorumlusu Gökhan Elmas ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Erkan Dikbaş ile iş adamları ve sanayi sitesi esnafı katıldı. 
SANKO MAKİNA
Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan üstün teknolojiye sahip ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimini de gerçekleştiriyor. MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor. Türkiye’de ilk ve tek yerli teleskopik forklift üreticisi olan Sanko Makina, bu ürünün yanı sıra, ürettiği kazıcı yükleyici makinalarında da Türkiye ve ihracat yaptığı 40’ın üzerindeki ülkede ciddi bir pazar payına sahip.

Editör: TE Bilişim