Bugüne kadar Zeki Müren, Ajda Pekkan, Barış Manço, İlhan İrem, Zerrin Özer, Nükhet Duru, MFÖ, Leman Sam, Emel Sayın, Erol Evgin gibi birçok sanatçı ile çalışmalar yapan ve Atilla Özdemiroğlu ile oluşturduğu İstanbul Gelişim Orkestrası ile sayısız konserler veren Mafyan çok özel açıklamalarda bulundu.

Mafyan “Size bugüne kadar en fazla kapris yapan sanatçı kim oldu? “sorusuna “Hep kapris yapan ben oldum, onlar olmadı. Şayet işin başındaysam o anki patron benim. İşin şekli böyle, egomdan falan asla değil. Ben her çalıştığım insandan ayrı keyif aldım. Hepsiyle çalışmaktan çok mutluyum. Hepsiyle çalıştığım için onur duyuyorum. Kimseyi birbirinden ayıramam. Çünkü hepsinin anısı var, başka başka anıları var. Ama hiç kimse çıkıp bir tek kapris yapmadı. Bunu da rahatlıkla söyleyebilirim.” dedi.

 “Müzisyenlikte emeklilik yoktur”diyen Mafyan “Sağlığımı müziğe ve yaşama borçluyum. Ben hala en geç sekizde kalkan bir adamım, kaçta yatarsam yatayım. Akşam çalarsınız, sabah 7’de yedi buçukta kalkarsınız, başka bir şehre uçarsınız. Akşam da orada çalarsınız. Gününüz geceniz yoktur. Bir şehirden bir şehre, bir ülkeden bir ülkeye gidiş gelişler hiç bitmez. 1966-1967’lerden beri hep müzik hayatının içindeyim”şeklinde konuştu.

Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı

Garo Mafyan röportajının yer aldığı Merhaba dergisi dijital platformlarda bulunuyor.

Editör: Ersin USTA