Katliam gibi kaza: 5 ölü, 1 yaralı Katliam gibi kaza: 5 ölü, 1 yaralı
 Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan 4 askerden birisi olan astsubay Zafer Çetin’in (26), Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Şahinli köyündeki baba ocağına, acı haber akşam saatlerinde ulaştı. 
Bolu Dağ Komandodan görevli olarak Hakkari'nin Şemdinli İlçesine gelen Çetin, teröristlerin hain pususu sonucu şehit oldu. 6 yıllık astsubay olan Zafer Çetin, en son 3 ay önce geldiği baba ocağına, Ramazan bayramından önce 7 aylık hamile olan eşi Hayrülnisa Çetin'i göndermişti. Lapseki Şahinli Köyünde Anne Necmiye ve baba Recep Çetin'le birlikte oturan Şehit Astsubayın eşi Hayrülnisa Çetin, eşinin şehit haberinin ardından fenalık geçirerek Lapseki Devlet Hastanesinde gözlem altına alındı.
Anne Necmiye Çetin, içine sıkıntı düştüğü için evin bahçesinde dolaştığı sırada, Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Lapseki İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı ve askeri yetkililerin, şehit haberini vermek için evine geldiğini görünce feryat etti.
Annelerinin feryatlarını duyan kardeşler Eyüp ve Nevzat Çetin, olayı öğrenince baygınlık geçiren yengeleri Hayrülnisa Çetin ve baba Recep Çetin’in haykırışları tüm Şahinli Köyünü yasa boğdu. Şehit Astsubay Çetin’in ailesi, doktor gözetiminde tutuluyor.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim