Narenciye bahçesini petrol bastı Narenciye bahçesini petrol bastı
Törende bir konuşma yapan Hatay İl Jandarma Alay Komutan Vekili Albay Doğan Karaca, şehit Jandarma Komando Er Doğukan Şit’e seslenerek, "Sizi ebediyete uğurlarken sizi kaybetmiş olmanın verdiği acımız sonsuzdur. Ancak şimdi siz, sizden önceki tüm şehitlerimiz gibi, bu vatanın yıkılmaz temelinin harcı, yüce milletimizin gururu oldunuz. Aziz şehidimizin huzurunda saygı ile eğiliyoruz" dedi.

Ardahan nüfusuna kayıtlı şehit Jandarma Komando Er Doğukan Şit’in Türk bayrağına sarılı tabutu, edilen duaların ardından askerlerin omzunda ambulansa götürüldü. Şehit erin naaşı, daha sonra İstanbul’a gönderildi.

Törene; Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl ve Refik Eryılmaz, MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, daire müdürleri ile askeri ve sivil erkan katıldı.

Hatay Haberleri



Editör: TE Bilişim