Çaresiz anne oğluna yüz nakli istiyor Çaresiz anne oğluna yüz nakli istiyor
  Uzman Dr. Murat Aydın’ın göreve başlamasıyla birlikte hastanedeki eksik polikliniklerden biri daha açılarak hasta kabulüne başlandı. 
Şemdinli Devlet Hastanesi’ne bir yıllığına atanan ortopedi doktoru Uzman Dr. Murat Aydın, göreve başladığı ilk günde çok sayıda hastaya baktı. Ortopedi doktoru Aydın, “1981 Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ankara Tıp Fakültesi’nden mezun oldum ve Ankara Üniversitesi’nde ortopedi ve travmatoloji eğitimi aldım. 2011 yılında uzman doktor oldum ve bu yıl Ankara Yeni Mahalle Devlet Hastanesi’nde çalıştım. Eş durumu nedeniyle ve mazeretin bitmesinin ardından 45. dönem devlet hizmeti atanmasıyla Hakkari Şemdinli Devlet Hastanesine atandı. Şemdinli ilk kurada çıktığı zaman açıkçası tedirgin oldum, ama buraya geldiğimizde şehrin televizyonlarda gördüğümüz kadar kötü olmadığı, temel ihtiyaçlarımızı, kalacak yer temini için çok rahatlıkla yapabileceğimizi gördük. Diğer doktur arkadaşlar ve hastane personeli çok yardımcı oldular. Bu konuda iyi bir arkadaş ortamı oluşturduk. Burada basit operasyonlar yapabiliriz, ama ileri dereceli operasyonlar yapmamız için çok uygun koşullara sahip değiliz. Başhekimimizle bu konuda görüştük, yavaş bir şekilde rayına oturtup onları bir düzene koymaya çalışacağız. Yaklaşık bir haftadır göreve başladım ve 1 yıla aşkın bir süre burada kalacağım” diye belirtti.
Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Okan Dursun ise, “Şemdinli tarihinde ilk defa bir ortopedi uzmanı bugün itibariyle göreve başlamıştır. Şu anda mevcut polikliniğin ve hasta yatışı, travma hastaları bakımından gerekli hastalar sevk edilecek gerekli hastalara ise Şemdinli Devlet Hastanesinde müdahaleler edilerek gerekli tedavi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim