Kalp Sağlığı Hakkında Doğru Sanılan 7 Hatalı Bilgi Kalp Sağlığı Hakkında Doğru Sanılan 7 Hatalı Bilgi
Karaciğer Detoksu: Enginar Kürü 40 Günlük: Toplam 5-7 adet enginar yaprağı ( bir enginarın iç yaprağı ve dış yapraklarından) , 3 avuç kuru hindibağ veya (bulabilirseniz bu mevsimde pazarlarda olabilir taze yarım demet hindibağ ), 1 tatlı kaşığı lavanta, 1 parça kök zerdeçal 1,5-2 litre suya atılıp kaynatılacak. Dolapta bekletilecek.

Her hafta yeniden hazırlanacak. Her sabah ve akşam 1 küçük su bardağı yemekten 20 dakika önce içilecek. (Hazırlanan bu karışım dolapta saklanarak tüketilecek.)

Toplam 2 hafta ( 15 gün) devam edin.Sağlıklı Cilt İçin: Çok Özel Yüz Yenileme Yağı: Jojoba Yağı. Avakado yağı. Aloe vera yağı. Bugday yağı.

Üzüm Çekirdeği yağı. Aktarlardan küçük şişler halinde alınarak, hepsi 1’er ölçek karıştırılacak, gece yatarken 2-3 damla kullanılacak. Cildi besler, gerginleştirir.Kırışıklıkları düzeltir.

18 yaşından itibaren her cilt tipinde kullanabilir.Fazla yağlı gelirse yüzünüze gülsuyu sıkın ( sprey ile ) ve kağıt mendille hafif kurulayın.

Saç Dökülmesine karşı mucize formül : 120 gr gerçek kırmızı toz biber , yarım litre % 40-70 lik alkolde( votka olabilir) 3 hafta bekletilecek.

Bu bekleme süresinde şişe her gün alt üst edilerek çalkalanacak. 3 hafta bitiminde , her gün sabah ve akşam saça friksiyon yapılacak ve 15 dakika bekledikten sonra baş eğilerek saçlar durulanacak.
Editör: TE Bilişim