Seyahatte Ramazan Bayramı ve Ara Tatil Hareketliliği Seyahatte Ramazan Bayramı ve Ara Tatil Hareketliliği
Torbalı'da yaşamın merkezinde tasarlanan  Park Olivia; mimarisinde yer alan konforlu detayların yanında sosyal alanların zenginliği, 1.sınıf malzeme kullanılan daireleri, kapalı otoparkı, muhteşem bahçe peyzajı ve havuz keyfi ile size eşsiz bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Şehrin merkezinde, yaşamın kalbinde, sadece size özel, geleceğiniz için hayalini kurduğunuz çok özel bir proje sizinle tanışmayı bekliyor. Sadece 16 seçkin dairenin bulundu bu yaşam merkezinde sizde yerinizi almak için acele edin... 

Etkileyici mimarî yapısı, yaşamın bütün olanaklarını kucaklayan ve yeşilin her tonunu barındıran olağanüstü bahçe ve peyzajı, çocuk havuzu, gün boyu güneş gören odaları, 1. sınıf malzeme ile donatılan yaşam alanları bulunan Park Olivia size sevdiklerinizle beraber muhteşem bir yaşam sunuyor... park oliviadaki bütün daireler bitmiş dairelerdir. 4 adet dubleks daire mevcuttur. torbalıda satılık dubleks daire 4 adet bulunmaktadır.

TEKNİK ÖZELLİKLER

2 blok 16 daire, 4'ü dubleks daire, kapalı otopark, her daireye özel bodrum odası, merkezi tv uydu sistemi, internet altyapısı, özel tasarım mutfak ve ankastre ürünler, ısı camlı pvc doğrama, hilton banyo, her dairede ebeveyn banyosu, salon ve tüm odalar laminant parkeli,özel tasarım kapılar, süs havuzları, çocuk yüzme havuzu ve oyun parkı, kamelya, çok özel tasarlanmış peyzaj çalışması, özel dış cephe uygulaması, çatıda ısı ve su izolasyonu yapılmıştır. 

BİZE ULAŞIN

Park Olivia İzmir Torbalı merkezde 2 blok 16 daire üzerine yapılmıştır. satılık daire torbalı olarak lansmana sunulan  Park olivia Hattat Yapı tarafından yapılmıştır. 4 adet dubleks dairenin bulunduğu park olivia 16 özel kunuğunu belkemektedir.

Bize +90(532) 640 63 10 telefon numarasından,  www.parkoliviaizmir.com internet adresinden ve info@parkoliviaizmir mail adresinden ulaşabilirsiniz. 
Editör: TE Bilişim