12:32 Ödemiş Belediyesi Haberleri

Ödemiş Belediyesi’nin evsel atıklarını toplayan Biosun Ödemiş firması temizlik filosuna 5 yeni araç daha eklendi. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek hizmete sunulan araçlar aynı zamanda akaryakıt gideri konusunda daha ekonomik.

11:45 YAŞAM

Ana vatanı Çin ve Hindistan olan zerdeçal; öksürük, soğuk algınlığı gibi üst solunum yolu hastalıkları başta olmak üzere deri hastalıklarından eklem rahatsızlıklarına kadar çok geniş bir alanda kullanılıyor.

1 gün önce Karşıyaka Belediyesi Haberleri

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi ile Türk ve dünya mutfağının en güzel tatlarını Karşıyakalılar ile buluşturan Karşıyaka Belediyesi, ünlü pasta şefi Ali Altun’un eşliğinde pasta eğitimlerine başladı.

1 gün önce SİYASET

Birkaç yıldır KASSAK Komisyonu bünyesinde bir grup bilim insanı, hukukçu ve askeri yetkililerin üzerinde çalıştığı ve kısa adı USSAM Mahkemeleri olan Uluslararası Savaş Suçları Araştırma Mahkemelerinin kurulması için İstanbul 2 nolu Baro Başkanı Av. Yasin Şanlı’nın bir grup hukukçu ile, yapılan çalışmaları Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan çalışmaları çok kıymetli bulduğunu ifade ederek, USSAM Mahkemelerinin kurulması talimatını verdi.

1 gün önce İZMİR HABER

Bornova Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Yeni Türkü konseriyle kutlayacak. Büyükpark’ta 30 Nisan Salı akşamı saat 21.00’de başlayacak konserde emek mücadelesinin sesi yükselecek.

1 gün önce SAĞLIK

Halk arasında ‘mide gribi’ olarak da bilinen gastroenteritin klinik olarak bulantı, kusma, karın ağrısı, ishal ya da yüksek ateş gibi şikayetlerle ortaya çıktığını kaydeden uzmanlar, gastroenteritlerin çoğunun viral kaynaklı olduğunu, bakteriyel ya da nadir de olsa paraziter kaynaklı olabileceğini de söylüyor.

1 gün önce GÜNDEM

Ödemeleri İBAN'dan alıp, fiş kesmeyen işletmelere alışveriş başına 3.400 TL ceza kesilecek.

2 gün önce EKONOMİ

Karşılaştırma sitesi araştırmasına göre, yılın ilk çeyreğinde toplam kredi borçlanmaları geçen yıla göre yüzde 51,21 arttı.

2 gün önce SPOR

Trendyol 1 Lig'in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardındın Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.

3 gün önce GENEL

müşterinin Türk olduğu farkedilince 120 Euro “milliyet farkı ücreti” tahsil edildi.