Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
İzmir’de 23 yıllık gelenek bozulmadı. Her sene yaklaşık 200 bin kişinin ziyaret ettiği ve bir sonraki organizasyonunu özlemle beklediği SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri başladı. Açılış törenine İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İzmir Ticaret Odası Meclis Eski Başkanı İşadamı Necip Kalkan, siyasi partilerin, Mesleki Oda ve sivil toplum kuruluşlarının, katılımcı firmaların temsilcileri, ziyaretçiler ve Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer katıldı. Masal kahramanı animatörlerin de katısı ile şölen havasında gerçekleşen açılış programında konuşan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, hediyelik sektöründeki son noktanın tek çatı altında buluştuğunu ifade etti. Gençer, “Her gerçekleşecek organizasyonumuzun geçen organizasyonlarımızdan daha güzel geçmesi adını çıtamızı sürekli yükseltiyoruz. Hediyelik sektörünün çarpıcı fikirlerle oluşturduğu geniş ürün yelpazesini İzmir Uluslararası Fuar Alanı’na taşıyoruz. Kabına sığmayan çok sayıda katılımcımız bu sene standlarını genişletti, büyüttü ziyaretçi memnuniyetini daha da arttırmak adına ürün yelpazelerini de arttırdı. Ziyaretçilerin sevdiklerini sevindirebilecekleri bir hediyeyi bulabilmeleri için binlerce farklı ürünü bu alana taşıyan katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Kalite, özgünlük, çok seçenek ve fiyat avantajlarının her yıl bu alanda olduğunu bilen binlerce Egeli hemşerilerimizi senelerdir İzmir Uluslararası Fuar Alanı’mızda hiç yanıltmadan ağırladık, çizgimizi bozmadan kalitemizden ödün vermeden daha uzun yıllar ağırlamaya da devam edeceğiz. Üzerine basa basa söylüyorum. Hediye verirken aldığı zevki hediye ararken de yaşamak isteyen vatandaşlarımızı organizasyonumuzda görmek istiyoruz. Hayal dahi edemedikleri bir hediyeyi düşündüklerinden daha düşük maliyetlere alabildiklerini SOUVENIR 2012 23.Hedeyelik Eşya Günleri’ni ziyaret edenler görecekler. Çeyrek asra yaklaşan SOVENIR geleneğinde bir değişiklik yaptık. Son gün 30 Aralık’tır. SOUVENIR müdavimleri hediye arama ve bulmayı yılbaşı gününe bırakmasın” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından davetliler 'hayırlı işler, bol kazançlar' dilekleri ile açılış kurdelesini kesti. SOUVENIR 2012 23.Hediyelik Eşya Günleri’nin ilk ziyaretçileri olan davetliler toplu olarak stantları gezdi. Zaman zaman toplu ziyaretlerden kopan davetliler poşetler dolusu alışveriş yaptı.
İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 23. kez açılan SOUVENIR 2012 Hediyelik Eşya Günleri kapsamında hediyelik eşya sektöründen 250 işletme stand açtı. Stantlarda ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyeliklerin satışı ve tanıtımını yapılıyor. Her gün saat 11.00 ile 22.00 arasında ziyaret edilebilen organizasyon, 30 Aralık 2012 akşamında tamamlanacak.
Editör: TE Bilişim