Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Edinilen bilgiye göre, kaza Aliağa ilçesinde gece meydana geldi. İddialara göre, gemi söküm yolu üzerinde motosikletin yanında yerde bir kişinin yattığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosikletin sürücüsü Erkan Cengiz (35)'in öldüğünü gördü. Ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi için Aliağa Devlet Hastanesine kaldırıldı.



HAFRİYAT KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI
Öte yandan polis, yaptığı incelemede motosiklete çarpıp kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını tek tek inceleyen ekipler, kaza sırasında bölgeden tek geçen aracın bir hafriyat kamyonu olduğunu tespit etti. Kamyonu plakadan takibe alan ekipler, kazaya karıştığı öne sürülen sürücü Cüneyt Ö. (55)'yü yakaladı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.tamamen ısınmasıyla naylonları sökeceğiz. Eğer hava şartları uygun gider herhangi bir afat, hava muhalefeti yaşanmaz ise Haziran ayı sonlarında hasat sezonu açılır. Karpuz çekirdekten dikiliyor, fide haline geliyor, tarlaya aktarılıyor, çapası yapılıyor, gübre ve ilaç atılıyor, hastalıklardan korunuyor, yetiştiriliyor, dönümde bin 500 TL para harcanıyor, römorka sarılıyor pazara getiriliyor. Ancak geçen yıllarda bir römork karpuzun 100 liraya düştüğünü herkes biliyor."

Editör: TE Bilişim