İzmirli Sporcular İspanya’da Tarih Yazdı… İzmirli Sporcular İspanya’da Tarih Yazdı…
Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 19 haziran Semih Öztürk parmağı kırıldı. Survivor Semih diskalifiye mi oldu sorusu akıllara geldi.

Tv8 ekranlarının reyting rekortmen yarışması Survivor 2016 19 haziran Semih Öztürk Parmağının kırılması kısa bir süre içinde sosyal medya üzerinde en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Survivor 2016 sakatlıkların yaşandığı en çok yayın oldu. Daha önceki yıllarda da sakatlıklar yaşanıyordu ancak sadece bir veya iki yarışmacı sakatlanırken bu yıl ilk sakatlanan ünlüler takımından Serkan ile birlikte arka arkası kesilmedi Seda Tetik yarışmada sakatlanarak devam edemeyeceği için elenen yarışmacı olmuştu ardından Serkay’ın sakatlanması Tuğba Özay’ın burnu kırılması Yattara’nın ayağının sakatlanması Yunus Günçe’nin Kulağına dikiş atılması Damlanın ayağından sakatlanması Atakan’ın kafasından yaralanması Nagihan’ın ayağından sakatlanması ve Son olarak Semih Öztürk’ün parmağının kırılması Survivor tarihinde en çok sakatlık yaşanan sezon oldu. Acun Ilıcalı bu durumlara dikkat ederek bundan sonraki sezonlar için daha farklı oyun sistemi mi yapacak bilinmezken önlem alacağı aşikar gibi gözüküyor.
Semih Öztürk yarışmaya devam edebilecek mi buna hastaneden gelecek haberden sonra Acun Ilıcalı ve ekibi karar verecek ama durumu ciddi olarak gözüküyor.
 
Editör: TE Bilişim