İki Çocuk Annesi İntihar Etti İki Çocuk Annesi İntihar Etti
Cuma namazı öncesinde düzenlenen etkinliğe Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Ödemiş İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Kenan İba,Ödemiş Emnniyet Müdürü Levent Akbaş, Ödemiş Gıda Ve Tarım Hayvancılık Müdürü İbrahim Altıntaş,Bademli Belediye Başkanı Seladdin Kundak, Çaylı Belediye Başkanı Rifat Önder, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim ile Birgi ve Ödemiş ilçesinden gelen bazı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Ödemiş İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen organizasyonda konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç; “Bilindiği üzere Vakıf demek, Ben demeden önce biz diyebilmektir.Vakıf demek sevginin kurumşalllaşmasıdır. Ejdadımızda ise canlı veya cansız hizmet için kurulmuş adıdır. İşte 700 yıl önce kurulan ve adını ise tüm ülke değil dünya geneline bile yayılan tarihi Aydınoğlu Mehmet Bey camiindeki tarih kokan yanı ile adeta Birgi yi temsil etmektedir” dedi.

İzmir Vakıflar Müdürü Kenan İba da vakıfların kurulduğu tarihlerden bu yana birçok önemli yönde hizmeti sürdürdüğünü hatırlattı. Konuşmaların ardından Cuna namazı çıkışında cemaate ikram yapıldı.

Editör: TE Bilişim