Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci hafta maçında Portekiz temsilcisi Sporting de Clube Braga ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki mücadele, bugün saat 21.45’te başlayacak.


Gıda zehirlenmesi nedeniyle baygınlık geçiren Elmander'in yorgun düştüğü ve dün geceyi serum tedavisi ile geçiridiği belirtildi. Galatasaraylıların merak ettiği İsveçli yıldızın durumu netlik kazandı. Fatih Terim son kontrolde kendisini iyi hisseden Elmander'i kadroya aldı.

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim'in Elmander'i kulübede tutacağı ve maçın gidişatına göre sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Galatasaray'da bugün hücum hattı Burak ve Umut ikilisinden oluşacak.

Son anda bir değişiklik olmaması halinde Sarı Kırmızılılar'ın şu ilk 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan Balta, Aydın (Emre), Melo, Selçuk, Amrabat , Burak, Umut

Braga: Beto, Baiano, Douglao, Nuno, İsmaily, Amorim, Custodio, Viana, Alan, Eder, Barbosa


"Arena'da bir ilk"

Türkiye’ye Avrupa’dan kupa getiren tek futbol takımı olan Galatasaray, Ocak 2011’de açılan Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki ilk UEFA Şampiyonlar Ligi maçında SC Braga’yı konuk edecek. Son olarak 2010-2011 sezonu UEFA Kupası’nda Ukrayna temsilcisi Karpaty Lviv’i Ali Sami Yen Stadı’nda ağırlayan sarı kırmızılılar, mücadeleden 2-2’lik eşitlikle ayrılmıştı.

Sahasındaki son Şampiyonlar Ligi maçını 5 Aralık 2006’da Olimpiyat Stadı’nda Liverpool’la oynayan Cim-Bom 2 bin 126 gün sonra hasreti bitirecek.

5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı 5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı

Fatih Terim ise 9 yıllık aranın ardından İstanbul’da Devler Ligi heyecanı yaşayacak. Terim, 3 bin 216 gün önce en son 2 Aralık 2003’te Juventus’u 2-0 yendikleri maçta görev yapmıştı.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim