Üniversitede afiş gerginliği Üniversitede afiş gerginliği
 Eskişehir'de bir konfeksiyon atölyesine haftada bir gün pantolon paçası dikmeye gelen terzi Münir Can'ı tabancayla vurarak öldüren sanığa 15 yıl hapis cezası verildi.
2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bugün duruşmaya sanık Kemal İ. ve avukatları katıldı. Kemal İ., mahkeme heyetine daha önce verdiği ifadelerin geçerli olduğunu söyledi. Duruşmanın sonunda mahkeme heyeti Kemal İ,'ye önce müebbet hapis cezası verdi ardından, iyi halini gözönüne alarak cezasına 15 yıla indirdi.
6 ay önce Deliklitaş Mahallesi Kutlu Sokak'ta bir konfeksiyon atölyesinde meydana gelen olayda, tezgah başında çalışan Münür Can (68) ile sanık Kemal İ. (66) arasında tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Kemal İ. üzerinde taşığıdı tabancayla Münir Can'ı vurarak ağır yaralamıştı. Yaralı Can, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla götürüldüğü Eskişehir Osmangazi Hastanesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polisin kaçmak isterken yakaladığı Kemal İ., ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.


Editör: TE Bilişim