Lise öğrencileri tabletlerine kavuştu Lise öğrencileri tabletlerine kavuştu
Türk Hava Kurumu Burdur Şube Saymanı Adnan Büyük Tekin, Eylül ayı içinde Türk Hava Kurumu’na müracaat edenlere, ücretsiz kurs fırsatı vereceklerini söyledi. 
THK Burdur Şubesi’nin 2012 eğitim-öğretim yılında yapmış olduğu faaliyetleri anlatan THK Saymanı Adnan Büyüktekin, "2012 yılı eğitim ve öğretim yılında THK Burdur Şubesi olarak 30 öğrenciye Model Uçak Başlangıç Kursu verdik. Radyo kontrollü model uçak kurslarımız oldu. Kurslarımızı Burdur Belediyesi’nin bize sağlamış olduğu Seren Otel altındaki Model uçak pistimizde gerçekleştirdik. Burdur Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Ramazan etkinliklerine katıldık. Ramazan Bmayramı nedeniyle fitre ve zekat toplama faaliyetlerimiz olduğu için şu anda eğitimlerimiz yok ancak Kurban Bayramı’ndan sonra da havacılık etkinliklerimiz başlayacak. Yamaç paraşütü, serbest paraşüt, planör kurslarımız başlayacak" dedi.
Eylül ayında THK’ya başvuran vatandaşlara THK Genel Müdürlüğü tarafından ücretsiz kurs imkanı sağlanacağını belirten Büyüktekin, "Biz her zaman olduğu gibi yine halkımızdan aldığımızı, halkımıza vermek için çabalıyoruz. Halkımızın bize destekleri devam ederse fitreler, bağışlar gibi model uçak kurslarına müracaat yaptırırlarsa, bu sayının arttırılacağına inanıyoruz. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında da 1 Ocak-31 Mart 2013 tarihleri arası bizim şubelerimize müracat ederlerse ücretsiz bu kurslardan yararlanabilirler" şeklinde konuştu.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim