3 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü 3 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü
Aydın Gençlikspor Güreş takımı başkanı Abdürrahim Tikbaş, Azerbaycan'da hafta sonu düzenlenen Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stilde 100 kiloda dünya şampiyonu olan Emre Selahattin Muyan’ı tebrik etti. Tikbaş, Aydın şehrinin artık güreşte söz sahibi olduğunu belirtti. 
Emre Selahattin Muyan’ın, Gençlikspor’da forma giydiğini ve Gençlikspor forması ile Avrupa Şampiyonluğunu yaşadığını hatırlatan Tikbaş, “Emre Selahattin Muyan’ın dünya şampiyonluğu ile gurur duyduk. Aydın artık adını güreş dünyasında duyuruyor. Gençlikspor’un büyükler takımını Aydınspor 1923’e devrettik. Yıldızlar, gençler ve bayanlarda ise Gençlikspor olarak devam edeceğiz” dedi.
Aydın’ın şampiyonlar çıkarmaya devam edeceğini belirten Tikbaş, “Yeni şampiyonlar çıkarmaya devam edeceğiz. Emre Selahattin Muyan’ın üzerinde emeği bulunan antrenörümüz Nuri Tunç’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aydın artık ismini güreş dünyasında duyurmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim