Eşini öldüren koca yakalandı Eşini öldüren koca yakalandı
  ‘İşte Türk Zekası’ cümlesini hafızalara getirten olayda işletmeye ait Tır’ın kasasını havuza dönüştürerek bunaltıcı sıcakta personellerinin serinlemesini sağladı. 
 Aydın genelinde mevsim sıcaklıklarının yüksek ve Ramazan ayında işlerin azalmasını fırsat bilen Özaydın Petrol isimli akaryakıt istasyonu çalışanlarının motivasyonunu artırmak ve bunaltan sıcaklardan personelinin etkilenmesini önlemek istediklerini ifade eden firma yetkilisi Ali Aydın; “16 yıldır ailecek akaryakıt istasyonumuzu işletiyoruz. Bunun yanı sıra birkaç iş kolunda daha bulunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde hafriyat işimiz için yeni aldığımız Tır’ımızın dorsesinin ismi Havuz dorse. Bizde buradan yola çıkarak bunu gerçek bir havuza çevirmek istedik. Su kaçırmaması için naylon branda ile kapladık. Yaz sıcağından kurtulmak ve Ramazan ayı dolayısıyla düşen işlerimizi vesile bilerek bunu gerçekleştirdik. 11 metre uzunluğunda 2,70 eninde 1,65 derinliği olan bir havuz yaptık. 33 Ton su alan bu havuzumuzda haftada bir değişiklik yaparak pislenmesini önlüyoruz. Bu suyu da tabii ki dökmeyerek kullanıyoruz. Kendimize ait bahçemizdeki ağaçlarımızı sulamada kullanıyoruz. 26 personelimizin yanı sıra buraya gelen bazı müşterilerimiz de bu havuza girerek serinliyor” dedi.
 
  KİRLENEN SU BAHÇE SULAMASINDA KULLANILIYOR

 5-6 gün kullanılan havuz suyun Bozyurt köyünde bulunan bahçelerinde sulamada kullanıldığını ifade eden Aydın; “Kullanılan suyu dökmeyerek tekrar kullanıyoruz. Bahçemizde kullanılan suyun ardından akaryakıt istasyonumuzda artezyenden tekrar su koyarak bu havuzun kullanılmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.


  ÇALIŞANLAR YAZ BOYUNCA HAVUZUN KALMASINI İSTİYOR

 Hava sıcaklarından bunaldıkları zaman havuza girdiklerini belirten akaryakıt İstasyonu çalışanlarından Ali Binbirçiçek; “Çalıştığımız için yaz ayında sahil kenarına gidemiyoruz. Sağolsun patronlarımız bizi düşünerek böyle bir havuz ortaya koydular. Şuanda yaz sıcağından etkilenmiyoruz. İnşallah yaz boyunca bu havuz devam eder. Her hafta değişen su bu havuzun temiz kalmasını sağlıyor. Biz de gönül rahatlığıyla giriyoruz” şeklinde konuştu.
 Akaryakıt istasyonu çalışanlarından Ümit Kaya ise; “26 arkadaşımızla vardiya değişimi ve boş zamanlarımızda burada yüzüyoruz. Bize bu imkanı sundukları için patronlarımıza teşekkür ediyoruz. Yaz boyunca bu havuzun kalması patronlarımızdan tek isteğimiz” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim