Torbalı'da Asfaltlama Seferberliği Torbalı'da Asfaltlama Seferberliği
Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Gümüştaş’ı ziyaret eden Kaygusuz, dernek başkanından engellilerin sorunlarını dinledi. Dernek Başkanı Gümüştaş, ilçede 3 bine yakın engelli bulunduğunu, bunlardan 350'sinin alt bezlik kullandığını söyledi. Şimdiye kadar bezleri eczanelerden aldıklarını ve faturalarını da İzmir’e götürmek zorunda olduklarını ifade eden Şeyhmus Gümüştaş, “Bu konunun Torbalı’dan yapılması için bir süre önce müdürümüz ile görüştük. Sağ olsun kendisi de çok ilgilendi. Bundan sonra engelli vatandaşlarımız İzmir’e gitmek zorunda kalmayacaklar” dedi.

Artık engelli vatandaşların 50 kilometre uzaklıktaki İzmir’e gitmek zorunda kalmayacaklarını belirten SGK Müdürü İsmail Kaygusuz, “Engelli vatandaşlarımız İzmir’e gitmeden faturaları müdürlüğümüze ibraz etmeleri halinde gerekli işlemin yapılması için ilgili birime bizim aracılığımızla gönderilecek. Böylelikle vatandaşlarımız İzmir'e gitmek zorunda kalmayacaklar” diye konuştu.
Engelli vatandaşların bez faturalarını İzmir’e götürürken büyük zahmet çektiklerinin altını çizen Kaygusuz, “Bu sorunu gündemimize aldık ve çözüme kavuşturduk. Artık bizim aracılığımızla bu sorun da ortadan kalkmış oldu” dedi.
Gümüştaş ise, Kaygusuz’a teşekkür ederek, engelliler için büyük bir problemin çözüme kavuştuğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim