MHP Milletvekili Adayından Torbalı Çıkartması MHP Milletvekili Adayından Torbalı Çıkartması
Evlerde yapılan aramalarda, Selçuk, Bayındır ve Kuşadası’nda evlerden çalındığı tespit edilen çok sayıda ev eşyası, iki adet seri numaraları kazınmış pompalı tüfek ve bir kasaya ait olduğu tahmin edilen metal parçalar bulundu. Bir çok hırsızlık olayına isimleri karışan ve çetenin lideri olduğu ileri sürülen Süleyman E ile Serhildan Ç., Selami A., Torbalı’da alınan ifadesinin ardından Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Şube ekiplerine teslim edildi. Cumali Y, kardeşi Erkan Y ve Yavuz A da Bayındır’dan gelen ekiplere teslim edildi.
SELÇUK’TAN KASA ÇALMIŞLAR
Selçuk’ta faaliyet gösteren bir turistik restorana gece geç saatlerde girerek işyerine ait çelik kasayı çalan çete, içerisinde bulunan 60 bin lira ile ortadan kayboldu. Yapılan çalışma sonrasında şahısların Torbalı’da ikamet ettiği ortaya çıkması üzerine operasyon için düğmeye basan Torbalı Asayiş ekipleri, şahısları bir süre takip altına aldı. Oto kiralama firmasından araç kiralayarak hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahıslar, polisler tarafından takip edildi. Yapılan çalışma ve elde edilen delillerin toplanmasının ardından operasyon kararı alan emniyet personeli, bugün sabaha karşı şahısları evlerinden alarak adli makamlara çıkarılmasını sağladı.


TURİZM BÖLGELERİNİ SEÇTİLER
Selçuk başta olmak üzere, Kuşadası ve Bayındır ilçelerinde organize olduktan sonra hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahıslar polisin sıkı takibi sonrasında yakayı ele verirken, evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen malzemeler sahiplerine ulaştırılmak için çalışma başlatıldı. En son bir restoranda çelik kasa alarak kaçan şahısların güvenlik kamerası ve olay yerinde bıraktıkları deliller sonrasında, kimlikleri tespit edilmiş ve asayiş ekipleri şahısları takibe alarak eş zamanlı operasyonla yakalanmıştı. Öte yandan şahısların evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen iki pompalı tüfek, kriminal laboratuvara incelenmek üzere gönderildi.

Editör: TE Bilişim