Trabzon Şiddetli Yağmura Teslim Oldu Trabzon Şiddetli Yağmura Teslim Oldu
Beylikdüzü Etkinlik Alanı tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Beylikdüzü Belediyesi’nin organize ettiği “Yöresel Geceler”, Trabzonlular Gecesi ile devam etti. Etkinlik alanını dolduran binlerce Trabzonlu “Bize Her Yer Trabzon” diyerek tempo tuttu.

Trabzonlular, alanın çeşitli bölgelerinde çektikleri halaylarla hem kendileri eğlendi, hem de davetlileri eğlendirdi. Programa, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Çanakçı, Ali Gençbay ve Efrahim Yeşil, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kızılay Eski Başkanı, Karadeniz Vakfı Müdürü Tekin Küçükali, Beylikdüzü Trabzonlular Dernek Başkanı Ali Osman Esertaş, belediye meclis üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.

Gecede Kara Davut, Emine Genç, Karadeniz Ateşi Kolbastı Ekibi, Mithat Akbulut, Filika Grubu ve Onay Şahin’in yanı sıra Karadeniz Halkoyunları Ekibi sahne aldı. Horonların yanı sıra Karadeniz fıkraları da geceye damga vurdu. Etkinliğe katılan protokol üyelerine Trabzonspor atkısı ve peştamal hediye edilirken, yöreye has tatlı ikramı da yapıldı.

Beylikdüzü Başkan Vekili Yalçın, davetlilere, Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamını iletti. Kendisinin de Karadenizlilerin damadı olduğunu belirten Yalçın, bir yanının da Karadenizli olduğunu ifade etti. Düzenlenen gecenin muhteşem olduğunu dile getiren Yalçın, geceyi organize edenlere de teşekkür etti. Etkinlikte bir yandan eğlence devam ederken diğer yandan da Trabzon’un simgesi olan hamsi kıyafeti giyen animatörler çocukları eğlendirdi. Gecede ayrıca, “Bize Her Yer Trabzon” standında üye kaydı yapıldı.

Trabzon Haberleri




Editör: TE Bilişim