İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
TSE, belgelendirme ve laboatuvar faaliyetlerinin yanısıra eğitim ve sosyal faaliyetlerle sanayicinin ufkunu genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. 

TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün Denizli Ticaret Odası’nın katkılarıyla düzenlediği “Standardizasyonun Milli Ekonomiye Faydaları” başlıklı panel için kayıtlar alınmaya başlandı.
Ulusal ve uluslararası standart hazırlama faaliyetlerine katılımının sağlanması, konunun önemine dikkat çekmek ve farkındalık sağlamak için düzenlenen panelde; TSE yetkilileri, akademisyenler, firma temsilcileri ve uzmanlar konuşmacı olarak yer alacak.

Standardizasyon ve Standartlara Genel Bakış, Eğitim Sürecinde Standardizasyon, Standardizasyonun İşletmelere Sağladığı Faydalar (Firma Örneği), Standardizasyonun Uygunluk Değerlendirmedeki Rolü, Kobilerin Standardizyondaki Önemi başlıkları kapsamında sunumların gerçekleşeceği panel, 18 Nisan 2014 Cuma günü saat: 14.00 ile 18.00 arasında Denizli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapılacak.

TSE Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman; “Bu panelde, standardların hazırlanması noktasına ilişkin önemli mesajlarımızı sanayicilerimizle paylaşmayı amaçlıyoruz. Yurtdışındaki standard hazırlama komitelerinde Türk sanayicilerimizin de yer almasını istiyoruz. Komitelerde yer alan çok sayıdaki yabancı ülke sanayicileri kuralları koyan konumdayken, biz nerdeyiz? İşte bu panelimizde, uzman konuklarla bu konuyu tartışacağız.

Standartların, uluslararası pazarın anahtarı olduğunu vurgulayacağız. Bu nedenle tüm Egeli sanayicileri ve kalite temsilcilerini bu önemli panelde görmek istiyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim